Roof Before – After

AVANTAJELE SISTEMULUI DE DEGIVRARE PENTRU JGHEABURI SI BURLANE

Stim foarte bine ca in perioada de iarna ne lovim de problema zapezii in cam toate zonele tarii fie ea troienita, viscolita, in straturi etc..

roof before - afterZăpada acumulată pe acoperiș poate duce la prăbușirea acestuia. Totodată țurțurii care se acumulează pe ștreașina casei se pot desprinde în mod accidental și pot crea neplaceri. Aceste noi tehnologii sunt conectate în permanență la un termostat cu senzori de temperatură și umiditate. Astfel, în momentul depistării zăpezii pe suprafața acoperită de sistem, termostatul trimite un impuls către panoul de control și astfel sistemul pleacă automat. Va funcționa până în momentul topirii zăpezii și a apei produse de topire pentru a nu exista risc de îngheț.Pe toată această perioadă termostatul monitorizează în permanență acțiunea și preia datele necesare. Astfel acesta va știi când totul este dezghețat și va trimite un nou impuls către panoul de control pentru a opri sistemul din funcționare.

Cablul de încălzire este special conceput pentru topirea gheții sau zăpezii și se utilizează in  jgheaburi, burlane si chiar pe primele 2-3 randuri din streasina montata de TIGLA METALICA pentru o eficienta maxima.

BEST ROOF nu contesta eficienta parazapezilor sau al opritoarelor de zapada care cu siguranta sunt necesare si practice si montate corespunzator pot aduce multe avantaje acoperisului Dvs.

In timp cu experienta acumulata am constatat ca orice imobil are pierderi de caldura la case in speta cu poduri fie ele mansardabile sau de alta natura pierderea caldurii se face in deosebi in partea superioara unde putem avea o temperatura aproape de 0 Grade Celsius (mai bine zis de la coama pana aproape de streasina unde topirea zapezii poate fi mai accentuata si ducand-o spre streasina unde temperatura este de SUB 0 Grade Celsius si toata cantitatea se poate aduna in dreptul jgheabului opturand efectiv evacuarile).

Mai sunt si alte fenomene cum ar fi atunci cand jgheabul cu zapada ingheata complet, un strat de gheata incepe sa se acumuleze si ulterior, apa care curge peste marginea jgheaburilor incepe sa formeze turturi. Acest lucru poate crea de multe ori o astfel de greutate, incat jgheaburile vor fi ireversibil deformate. Apa acumulata fie sub acoperis sau fie prin scurgeri pe fatada, va ingheta si poate provoca daune mari. BEST ROOF pune la dispozitia dumneavoastra o gama vasta de sisteme de degivrare fie ele cu optiuni inteligente de control care citesc temperatura exterioara dar si umiditatea un aspect foarte important pentru aplicatiile de exterior. Este o solutie care poate fi implementata pe orice tip de acoperis din TIGLA METALICA in orice tip de jgheaburi si burlane si bineinteles cu montajul acestui sistem unde oferim mentenanta gratuita.