Tigla Metalica Bucuresti | Best Roof Solutions

Montajul de calitate al Tiglei Metalice

Ca vorbim de Tigla Metalica, Panouri Termoizolante, Sandwich, Sageac metallic, structuri metalice sau din lemn, panouri solare etc. toate tin de un capitol comun ce se numeste MONTAJ.

Bineinteles montajul tiglei metalice este recomandat sa-l faceti cu o firma specializata si acreditata in acest domeniu, nu cu dibaciul sau mesterul satului nici cu persoane care nu au in spate un portofoliu sau recomandari in acest domeniu. Mai exista si alti semi profesionisti – fac ei tot..si de toate –¬†dar nu tin cont privind modul estetic urcandu-se cu incaltaminte ne adecvata pe TIGLA METALICA si folosesc polizoare unghiulare tip flex pentru debitarea panoului lucru strict interzis, dar nu folosesc in schimb elemente tehnice care stau la baza montajului cum ar fi buretii de coama/dolie/streasina si alte produse derivate.

ACOPERISURI BEST ROOF recomanda oricarui beneficiar  fie el persoana fizica sau juridica sa ceara la incheierea contractului factura fiscala si certificat Рgarantie de buna executie a lucrarii respective cu mentenanta privind curatarea si indepartarea frunzelor sau al altor lucruri care pot obtura scurgerea apei in sistemul pluvial, din dolii sau canalelor de etansare din dreptul ferestrelor de mansarda. Totodata devizele ofertele si prestarile privind montajul sa o faca aceeasi firma pentru o alegere mai buna in ce priveste oferta de pret, asta insemnand ca nici benficiarul nu mai este nevoit sa caute depozite, transport si echipe de montaj care nu raspund de cantitatile achizitionate. ACOPERISURI BEST ROOF face oferte/devize dupa planul sarpantei, schitei dar si masuratori in santier sau case rezidentiale unde toate aspectele de ordin tehnic dar si alegerea produsului ca si profil, culoarea TIGLEI METALICE dar si optimizarea, pozitionarea si debitarea panourilor sa fie corespunzatoare si pierderile de material minime. ACOPERISURI BEST ROOF la incheierea oricarui contract raspunde de cantitatile necesare conform anexei ca toate produsele sa fie suficiente fara ca beneficiarul sa aiba costuri suplimentare altele decat cele stipulate in contract si anexa aferenta. Scolarizarea, instruirea si perfectionarea echipelor de montaj stau la baza calitatii in timp a proiectelor si lucrarilor contractate  in derulare, participand permanent la cursuri alternative de initiere pentru a fi la curent cu tot ce inseamna nou si performant in acest domeniu.

stone_coated_metal_roofing_tile401