Pazia de streasina, sageacul metalic si pazia fronton atipica

In decursul anilor experienta noastra privind MONTAJUL SI VANZAREA sistemelor de invelitori tigla metalica au adus un plus de eficienta si profesionalism dovada fiind GARANTIA CALITATII.

inchiderea-sageacului_205538 (1)De cele mai multe ori noi recomandam beneficiarului alternative si variante care pot rezolva multe aspecte privind modul estetic cat si ce priveste o etanseizare mai buna a accesoriilor asa fel incat elementele de tinichigerie sa nu fie considerate o problema de infiltratie a apei sau al altor lucruri care pot obtura caile de acces ale apei prin dolie sau prin sistemul pluvial si ne referim la bucati de tencuiala, caramida de pe calcan sau cosurile de fum vechi sau defecte, chiar si frunzele sau crengile pomilor din apropierea locuintei care pot optura RACORDUL JGHEABULUI si BURLANELE aferente.

ACOPERISURI BEST ROOF are in portofoliu peste 500 de clienti care li se ofera MENTENANTA la montajul invelitorii tiglei metalice tocmai pentru a evita astfel de probleme.

Pazia de streasina (picurator) este bordura speciala care se pozitioneaza pe scandura de streasina sub jgheab si suportul acestuia (carlig) si poate fi confectionata la dimensiuni standard sau atipice cu latime cuprinsa intre 200 si 3500 mm lungimea fiind de 2 metri. Aceasta are rolul de a acoperi pazia de lemn existenta, si prin asta scapati de o eventuala revopsire a lemnului, poate optura un eventual spatiul ramas gol, oferind o nota in plus de design si eleganta acoperisului prin cromatica. Pazia de streasina poate fi confectionata la aceiasi nuanta si grosime ca si tigla metalica sau elementele de tinichigerie sau aceiasi culoare ca sistemul pluvial.

S136_75_prdageacul metalic Рpoate fi produs la lungimi de la 500 pana la 10.000 cm lucru care avantajeaza foarte mult otimizarea cu un minim de pierdere. ACOPERISURI BEST ROOF monteaza SAGEAC METALIC si  tabla cutata W8 sau W18 care poate fi un bun inlocuitor, si bineinteles nu mai trebuie vopsit ca in cazul sageacului de lemn, si poate fi debitat in funtie de cererile si dorintele Dvs, in culori, grosimi si dimensiuni pe gustul tuturor. MAT sau LUCIOS de 0.40 sau 0.65 mm. MONTAJUL fiind foarte usor si rapid cu suruburi autoforante de lemn sau confectie metalica cu coeficient de forare cu dimensiuni de 4.8/35 si prindere intre table de 4.8/20.

PAZIA FRONTON STANDARD sau ATIPICA – Este pazia de margine care acopera frontonul sarpantei. Ea poate fi confectionata cu latimi cuprinse intre 120 si 580 mm in functie de grosimea/ latimea capriorului sau profilului metalic,sipca de caroiaj orizontala / verticala ,profilul TIGLEI METALICE care poate fi mai aplatizat gen WETTERBEST WIND, WTB CLASIC,sau mai inalt si impozant ca WETTERBEST GLADIATOR si COLOSSEUM. PAZIA fiind mai lata nu mai aveti suprafete de lemn expuse revopsirii si in acelasi timp paziea va confera un aspect mult mai elegant si impunator.