Proiecte reabilitare cu Tigla Metalica

Orice Primarie care vrea sa aduca un plus de confort cetateanului poate accesa Fonduri Europene cu sau fara cofinantare din partea autoritatilor locale ..,conditia de baza este de a se vrea acest lucru .

In 2014/15 ACOPERISURI BEST ROOF a participat la Programul National privind cresterea performantei  energetice sustinut de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice in Localitatea Titu Judetul Dambovita.

Demararea si desfasurarea a fost ampla si intr-un timp foarte scurt am realizat o acoperire de 27.500 metri patrati de invelitoare cu TIGLA METALICA in sistem complet in conditiile in care si dulgheria acoperisului a fost schimbata in totalitate incluzand sageacul si pazia de lemn tratate si ignifugate.

Asadar Titu este acoperit in proportie de 90% cu TIGLA METALICA WETTERBEST urmand finalizarea cu ultimele sapte blocuri in acest an.

Tot un astfel de proiect am demarat si in Localitatea Breaza Judetul Prahova cu primele trei blocuri cu o suprafata de 1780 metri patrati finalizate la nivelul de structura lemn si invelitoare cu TIGLA METALICA perioada octombrie /noiembrie 2016 cu prelungire pentru inca noua blocuri in anul 2017 cu cca 7500 metri patrati de acoperis.